Η Εταιρεία μας INTERCONNECT HAIR CENTER είναι ένα εξειδικευμένο κέντρο Πρόσθετων μαλλιών και το πρώτο μας κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας Αγ.Κων/νου 11 έναντι του κεντρικού ναού του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης. Διαθέτει Studio προσθετικής μαλλιών HAIR EXTENSION, μεγάλη ποικιλία από φυσικές και συνθετικές ΠΕΡΟΥΚΕΣ, ΠΟΣΤΙΣ, HAIR REPLACEMENTS, FASHION WIGS καθώς και καλλυντικά περιποίησής τους.

Στο κέντρο μας πραγματοποιείται με επιτυχία Ισιωτική θεραπεία Λείανσης BRAZILIAN KERATIN TREATMENT με θεαματικά αποτελέσματα στα φυσικά σας μαλλιά. Τέλος όντας πάντα πρωτοπόροι στα σύστηματα Πρόσθετων Μαλλιών από τις αρχές του 2018 καθιερώσαμε το νέο TAPE HAIR EXTENSION SYSTEM προς μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση των πελατών μας!

Στελεχώνεται από Διπλωματούχους Κομμωτές που ασχολούνται αποκλειστικά με πρόσθετα μαλλιά και HAIR EXTENSION καθώς έχουν μετεκπαιδευτεί για αυτό το σκοπό. Είμαστε από τις πρώτες εταιρείες -από το 1998- που εισήγαγαν τα HAIR EXTENTION και προμηθεύουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ

Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ των Υλικών της σε συνδυασμό με το ΥΨΗΛΟ ΕΠIΠΕΔΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ και τις πάντα ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ έχουν καθιερώσει την INTERCONNECT στο χώρο της. Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή προσφορά που θα σας ενδιαφέρει σε προϊόντα ή υπηρεσίες.